2012. július 23., hétfő

Lakásprojekt- az álmodozások kora

A Drágámmal tavasszal költöztünk össze. Nagyon kalandosra sikerült. Az eredeti terv: mi be-, a tulajék pedig kiköltöznek. Szó volt arról, hogy lehet, hogy pár hétig együtt fogunk velük élni. Ebben esetünkben semmi fura nincs- ők a Kedvesem talán legjobb barátai. Költözni is csak azért költöznek ki a házukból, mert mindketten egy másik városban dolgoznak- gondolták, ha nekünk kiadják a házat és ők bérelnek a másik városban másikat, mindenki jól jár. Nekik meg többek között nem kell autókázni annyit. Mi meg elkezdhetjük a saját, közös kis életünket. 
Most úgy néz ki, hogy hét hét múlva tényleg kiköltöznek... Igen, tavasz óta négyesben élünk a házban. Nem mondom, hogy tökéletes megoldás volt. De lassan lehet álmodozni és tervezgetni. Milyen színűek lesznek a falak? Milyen bútoraink lesznek? Egyáltalán, mi az a stílus, amiben mind a ketten otthon fogjuk magunkat érezni?
Most úgy néz ki, a nappali fekete és vörös lesz- tehetjük, a ház földszintjén csak a nappali és a vele egy légtérben lévő, hatalmas konyha van. Nem kell félnünk attól, hogy ez a két, erős, domináns és sötét szín össze fogja nyomni a teret. Órákat bogarásztam a neten, mégsem sikerült olyat találni, amire azt mondtam volna: AHHHAAAA, nekem ez KELL! Sikerült viszont találnom egy egy érdekes oldalt, ahol betekinthetsz Angelica otthonába is. Sok részletet találtam, ami tetszik, Angelica bemutatkozását elolvasva nem is csodálkozom, miért. Elég sok közös pontot találtam, többek között a zenét, mindennapi mozgatóerőmet. Itt van például az Abney Park, a steampunk zenéjükkel.

Angelica nappalija... Vörös fallal... hmmmm.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése