2012. augusztus 13., hétfő

A nyaralás vége...

Pedig annyira maradtam volna még! A sokat emlegetett furcsa otthoni állapotok miatt ugyanis március óta most aludtunk először ágyban- otthon a földön egy matracon alszunk, ami abból a szempontból persze kényelmes, hogy a derekunknak aztán semmi baja, na de amúgy.......
Ha minden igaz, ez is hamarosan változik, már tényleg szinte csak napok kérdése, és akkor indul az igazi otthon-akció! Festés, bútorok, dekorálás... nagyon várom már! Sikeresen visszafogtam magamat itt, Angliában és még soha nem vettem lakáskultúrával foglalkozó újságot, de... Otthon hatalmas gyűjteményem van-volt belőlük. Anyu sopánkodik is, hogy most azokkal is mi lesz? Tervezem, hogy veszek egy szkennert és talán... de ez még távoli terv és ahhoz rengeteg idő is kellene, ami nem szokott lenni, ha épp hazalátogatok. Szóval még nem tudom, mi lesz.
Ellenben lassan indulnunk kell a buszhoz. És mivel a lakótársaink hamarosan kiköltöznek, nem tudom, lesz e még internetünk otthon. Szóval, lehet, hogy most egy kicsit hosszabb időre köszönök el, de az is lehet, hogy este még jelentkezem! 
Addig is:


Új kis barátunk, még egyedül, de boldogan a tengerparti fövenyen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése