2017. január 11., szerda

... és lesznek napok....

.... Amikor korán kel- pedig már nagy fiú. Mert nő, mert fogzik, mert éhes. De erre eredetileg te nem számoltál. Éjfél után feküdtél le, nem akarsz kelni... De ő igen, hát keltek. Reggeliztek, megtöltöd a mosógépet, játszotok, elfárad, ágyba vissza és te is bealszol- a Világ legjobb tíz perces szunyája!!! Felkeltek, játszotok, takarítasz, mosogatsz, főzöl, mosogatsz, játszotok, sétálni mentek, játszotok, esztek, fürdés, ágy, alszik. Az alvatlanság néha rád tör- ez is egy ilyen nap. Hát semmi gond, bebújsz az ágyba, hogy alszol.
Oké, még a kutyát kiengeded. Meg be. Érzed, nagyon nagyon késő lehet már amúgy is, ideje aludni.... amikor szembesülsz, hogy igen, már 4 perccel el is múlt fél kilenc, pislogsz... és egy halk abassszkuraura kicsúszik a szádon, amikor a szennyeskosárra esik a szemed, ami jelen esetben a friss... öööö... reggeli mosást tartalmazza.
Mese nincs- száraz ruha le- nedves fel. A ruhaszárító amúgy a világ legjobb játéka, Legalábbis, ha 16 hónapos vagy, mindenképp. Eljátszadozol a gondolattal, hogy holnapra hagyod a teregetést, amikor Kisherceg önként, dalolva, kacarászva kitereget neked.... és aztán mindent leszed, vissza a kosárba.... majd újra kitereget... Na jó, sóhaj, teregetsz, zoknit pároztatsz. Mikor lecsüccsensz végre az ágy szélére, megfogadod, hogy nem felejted el a teregetést. És ezt be is tartod... legalábbis a következő mosásig biztos.... 

Hidd el, mindenkinek megvannak a maga kis "szennyes" titkai! Azoknak is, akikről azt hiszed, szupernők-szuperanyák! 

Tanulság?! TAGADJ! 😁😈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése