2012. október 11., csütörtök

Hmmm... PINteresting

Nem tudom, te jártál e már így? Bogarászol a neten, mert valamilyen ötletet keresel. Aztán találsz egy neked tetsző képet, amit, úgy érzel, jó lenne lementeni. Meg aztán találsz még egyet és még egyet... És aztán sok, netről lementett képed van a gépen. Ha rendszerető vagy, akkor már a lementéskor könyvtárba is rendezed a képeket. Ha nem, akkor egy idő után talán rendet csinálsz a nagy masszában. Aztán ott van az a pillanat, amikor rendet akarsz tenni a gépeden. Elkezdesz agyalni- ezt kitöröld? Hagyd a gépen? Írd ki mondjuk dvdre, cdre?
Miért nem olyan egyszerű ez, mint a fényképekkel, újságkivágásokkal? Hogy fogsz egy parafatáblát és kitűzöd őket, hogy szem előtt legyenek, a kezed ügyében legyenek... meg amúgy is, a sok jó ötlet, és ha ismerősnek, barátnak meg akarsz egyet mutatni, akkor azt csak a saját gépeden tudod...

Ha éreztél már ilyet, akkor lehet, hogy pont neked találták ki ezt az internetes oldalt. Nagyon egyszerű regisztrálás után létrehozod a saját, virtuális kis "parafatábládat". Megnézheted a többiek "tábláit", az ő képeiket a saját tábládra tűzheted fel. De ha akarod, létre tudsz hozni egy gombot a böngésződben, hogy aztán bárhol is találsz számodra tetsző képet, egy kattintással fel tud tűzni a saját kis táblácskádra! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése