2013. február 15., péntek

Kis minták/ Ideas: how to use your small patterns 3.

Még mindig nem fogytak el az ötletek. Kis kiegészítők, ékszerek is készülhetnek keresztszemes mintákkal.
3. KIS KIEGÉSZÍTŐK.
Ezekhez azért már kell egy-egy speciális, kevésbé speciális kiegészítő kellék. Van, amire lehet, hogy még nem is gondoltál!
A fényképek tárolására készült kiegészítők, akárcsak a képkeretek, nem fognak felháborodni, hogyha fénykép helyett egy kis keresztszemes minta kerül beléjük. Épp most én is egy ilyet csinálok- karácsonyra fényképtartós poháralátéteket kaptam, pont ezzel az ötlettel, hogy csináljak bele hímzéseket. Ez épp készülőben van, ha kész, megmutatom Neked!
De itt vannak ezek az aranyos kis kulcstartók. Az első részben mutattam, hogy ha kispárnácskát készítesz a hímzésből, akkor (szerintem) ritkábban használt kulcsokat díszíthetsz velük. Ezeket azonban a mindennap használt kulcsaid kulcstartójának is használhatod nyugodtan.
Ékszerek. Ezekhez használhatsz előre vásárolt készletet, mint amilyenek a kis falapok, amiket hímezhetsz. De ha olyan készletet veszel, mint ami gombbehúzáshoz való, akkor az így készült gombot aztán úgy és oda használhatod, ahová és ahogy csak akarod!
Annyiféle ötlet van, hogy nem akarok mindre példát felhozni. Inkább próbáltam olyanokat keresni, amihez nem kell nagyon különleges ékszerkészítő készlet. Mert persze nagyon szép medálokat, gyűrűket, fülbevalókat, karkötőket lehet keresztszemes hímzéssel díszíteni. De a legtöbb azonban készletet igényel, ami után tegyük fel, épp nincs kedved járni. Ez esetben jöhetnek szóba ezek az ötletek:

Varrd rá egy darab filcre, és így brossként tudod használni, vagy valamire fel tudod varrni!











Ezzel egy elszakadt lánc is új életre tud kelni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése