2013. február 12., kedd

Valentine's Day- Valentín (Bálint) Nap- vagy nem...

Február 14-e Bálint nap a szerelmesek napja. Vagy Valentin nap és maradjon csak egy Magyarországra behozott ünnep és a virágkereskedők egyik legnagyobb bevételt hozó napja.
Van, aki elkötelezetten támogatja, halomra veszik sokan a szerelmes ajándékokat ezen a napon. Sokan azt mondják (így mi is a Kedvesemmel), hogy ha szeretsz valakit, azt az év minden napján mutasd ki, bármelyik napja az évnek lehet ünnep. Mert az ünnep nem feltétlenül ajándék és nagy felhajtás- sokszor egy kis gesztus ünneppé teheti a mindennapokat. Szereted a Kedvesedet? Egyszerűen valamikor lepd meg egy pohárral a kedvenc innivalójával. Valamikor, amikor nem számít rá. Készíts neki egy meleg, kellemes fürdőhabbal teli fürdőt... Millió kis lehetőség kínálkozik nap, mint nap egy-egy kis, figyelmes gesztusra.

Persze, nem mondom- ha ajándékozni akarsz, tedd azt! Kis szerelmes mosómedve- hát nem édes? :) És ő sem csak Valentin napra tartogatja a szívét- készíthetsz vele születésnapi üdvözlőlapot, vagy akár anyák napit is, legjobb barátnőnek is aranyos lehet egy ilyen üdvözlőlap... vagy csak úgy. Holnap mutatok neked pár ötletet, egy ilyen, kisebb mintát mi mindenre tudsz felhasználni! 

Ide kattintva nézheted meg nagyban!/ Clikk here for the bigger version!

Via: Tiny Modernist

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése